Ik denk dat zo’n beetje elke eigenaar van huisdieren het probleem wel kent. Je huisdier wil graag met je spelen terwijl jij er geen zin of tijd voor hebt. Mijn hond vindt het bijvoorbeeld nodig op mijn schoot te kruipen terwijl ik met mijn laptop op de bank bezig ben. Nu is dit te overbruggen als je denkt aan een klein schoothondje of een poes, maar mijn lieftallige hond bezit de grootte van een Labrador. Niet echt het formaat van een schoothondje dus.

Aangezien ik dus met dit probleem kampte ben ik het internet gaan raadplegen en kwam ik een hilarische en ideale oplossing tegen. Het houdt je beestjes bezig en biedt ook nog eens volop vermaak voor jezelf.

Het is de FroliCat Bolt Laser. Het is een Interactieve laserpointer voor katten (ook erg geschikt voor honden). Het speelt dankzij een ingebouwde timer zelfstandig met je hond of kat en garandeert urenlang speelplezier. Het effect is natuurlijk ook te krijgen door zelf met een lampje te bewegen, maar ik zocht naar een oplossing om mijn huisdieren bezig te houden als ik geen tijd voor mijn lievelingetjes had.

Je kan de Bolt in de handen vasthouden, maar ook op een gladde ondergrond plaatsen. Natuurlijk creëert dit  voor jou en je gezin ook een hoop leuke momenten. Je kunt uren kijken naar het loeren, springen en jagen van de kat of hond bij het spelen met dit speelgoed. Bovendien zijn de kosten voor dit speeltje niet al te hoog. Kortom een leuke oplossing om u zelf en huisdieren te vermaken.


Dit artikel is 5.316 keer gelezen | Geschreven door