Mijn eerste post op Cattish.nl en mijn “coming out” als kattenliefhebber..waardoor ik, zo werd mij verteld, voortaan door het leven ga als “Catlady”. Maar, dat heb ik er voor over. Vooral als ik mooie dingen met jullie mag delen.

Door mijn werk als social media consultant en door creatieve mensen in mijn omgeving vind ik online vaak bijzondere dingen. Zo werd ik door een collega, die wel van mijn kattenliefde af weet, een tijdje geleden geattendeerd op de Japanse kat Maru. Maru is een hele bijzondere kat, met een heel bijzonder baasje. Maru heeft namelijk zijn eigen YouTube kanaal MoguMogu. Hij geniet overduidelijk van de aandacht die de camera hem geeft. En van de dozen die zijn baasje hem geeft…

Een kat die wereldwijd al duizenden fans heeft en ook duizenden keren bekeken is…ik kan er nog wel meer over vertellen, maar ik kan jullie toch het beste laten meegenieten van deze TE grappige kat.

Oh en voor nog meer mooi materiaal van Maru, hij heeft ook een blog!


Dit artikel is 6.950 keer gelezen | Geschreven door