Alsof legendarische notebook fabrikant Moleskine wil vieren dat Cattish bestaat komen ze met een nieuwe lijn: Passion Journals. Een lijn van kleine notitieboekjes om hobby’s en interesses bij mensen te stimuleren. En dus ook een Cat Journal.

Ik ben zelf enorm fan van Moleskine boekjes, of het nou als tekenboekje, agenda of notitieboekje is. Ze stralen wat mij betreft echt stijl uit, en wat is nu een betere combinatie dan stijl en katten niet?

De Cat Journal is een boekje waar je leuke momenten kan opschrijven, foto’s kan inplakken, verhaaltjes schrijven of wat je dan ook wilt. Als het maar met je kat te maken heeft! Andere leuke voorbeelden van de Passion Journals zijn de Style Journal, Travel Journal en de Film Journal en nog 8 andere. Hier te bestellen.

 


Dit artikel is 4.633 keer gelezen | Geschreven door