One big happy family

Enkele weken geleden werd ik gebeld, of ik een plaatsje had voor 2 zwangere moederpoezen. Ik ben namelijk vrijwilliger voor Stichting Redcat. Natuurlijk, antwoordde ik! Het ging om Betty en Lulu. Betty was ook nog eens de dochter van Lulu. One big happy family dus.

Na enkele weken was het zover Lulu was aan het bevallen van maar liefst 5 überschattige kittens. Jammer genoeg, was er een kitten die klein en erg zwak was en deze is na 2 dagen overleden. Damn, niet leuk. Maar op straat hadden ze het waarschijnlijk allemaal niet gered.

Inmiddels zijn de kittens 5 weken en zijn ze omgedoopt tot: Boes, Dolly, Saffy en Shampo. Ze beginnen al volop te lopen en te spelen, het word dus oppassen geblazen. Ze vinden het leuk langs je broek omhoog te klimmen en met je tenen te spelen.

Moederpoes Betty bleek toch niet zwanger te zijn. Maar ontfermt zich ook regelmatig om de kittens en mag bij mij blijven tot we een leuke nieuwe eigenaar voor haar hebben gevonden.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze gezellige bedoeling, want het is altijd een feestje met deze 6 tijdelijke nieuwe huisgenoten.

 


Dit artikel is 5.060 keer gelezen | Geschreven door