Hoewel ik zelf al een tijdje niet meer vrijgezel ben, kan ik me in het volgende verhaal over singles met katten wel goed vinden. Maar ik mag hopen dat jullie poezenbeesten niet zulke kattenstreken uithalen als hier..

Katten hebben echt eigen persoonlijkheden, volop karakter. En dat karakter dat is waar mannen blijkbaar nog wel eens last van hebben, de liefde van sommige katten krijg je niet zomaar, die moet je verdienen. Wat blijkt, single vrouwen met een kat hebben minder succes in het dating circuit. Nou vond ik online een filmpje die laat zien waar dat eventueel aan kan liggen ;). Ben je een single catlady en op een of andere manier altijd slachtoffer van vreemde gebeurtenissen tijdens je dates? Kijk toch naar maar eens goed naar die diepe onschuldige ogen van je spinnende huisgenoot..

 


Dit artikel is 4.710 keer gelezen | Geschreven door