[box type=”warning”] Alex heeft inmiddels een thuis gevonden. Maar je vindt op Cattish elke week een leuke asielrakker. Houd de site dus in de gaten.[/box]

De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight. Deze keer: Alex, een vrolijk, nieuwsgierig zwart katertje. Wie valt daar nou niet voor?

Wist je dat je in de meeste dierenasiels, zeker in deze tijd van het jaar, behalve lieve en mooie volwassen katten ook schattige kittens als potentiële huisgenootjes kunt bekijken?

Woon je niet ver van Kampen, grijp dan nu je kans en ga naar het Dierenopvangcentrum Edo Hammers. Want hier kun je momenteel kennismaken met de vrolijke deugniet Alex.


Alex is een stoere held (op sokken). Hij is erg nieuwsgierig, en zijn nieuwsgierigheid overwint het altijd. Hoe spannend iets ook lijkt!
Vrolijk rent hij af op volwassen katten, om daarna te oordelen of de kat wel of niet gezellig was. Een rollend balletje? Daar stuitert hij op af! Een bewegend touwtje? Er achteraan!
Dus, ben je op zoek naar leven in de brouwerij? Aarzel dan niet en breng een bezoekje aan Alex!

En mocht Alex al vergeven zijn: er zijn nog meer leuke kittens in Kampen, zoals deze en deze. Of neus landelijk eens hier rond, want het aanbod is echt heel groot, ook als het gaat om kittens!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet. Meestal weten ze bijvoorbeeld hoe hij met andere katten is en of hij met honden overweg kan.


Dit artikel is 3.626 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.