[box type=”warning”] Rover heeft inmiddels een thuis gevonden. Maar je vindt op Cattish elke week een leuke asielrakker. Houd de site dus in de gaten.[/box]

De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Rover, een wat schuwe, maar zeer lieve grijze kater van ongeveer zes jaar.

Rover is achtergelaten op een tuinencomplex en daardoor is hij zijn vertrouwen in de mensen een beetje kwijtgeraakt. Hij is dan ook wat schuw, maar als hij je kent en je hem rustig benadert, houdt hij erg van knuffelen.

Rover was een goede jager en heeft zich gelukkig een tijdje kunnen redden. Maar nu is het tijd voor een eigen huis met veel liefde en aandacht en zijn eigen bakje met voer. Dieetvoer graag, want Rover heeft gevoelige darmen. En een huis mét tuin, want naar buiten kunnen vindt hij wel belangrijk. Deze grijze heer kan overigens geen kittens meer verwekken.

Past Rover misschien bij jou? Aarzel dan niet en maak nader kennis met deze kat in Dierentehuis Amstelveen!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 3.959 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.