[box type=”warning”] Jimmy heeft inmiddels een thuis gevonden. Maar je vindt op Cattish elke week een leuke asielrakker. Houd de site dus in de gaten.[/box]
De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Jimmy, een speelse kater van nog geen jaar oud.

Jimny is een leuke jonge vlegel die van alle markten thuis is. Het is een fantastisch gezinskatje, hij is bestand tegen kinderen van alle leeftijden en hij speelt er lustig op los.
Hij heeft in een kattenlosloopgroepje gezeten maar hij was een tikkeltje te onstuimig voor zijn collega-viervoeters. Misschien dat een hondje er minder moeite mee zou hebben.

Aan zijn linkeroogje is nog te zien dat Jimny hier een probleem mee heeft gehad. Maar na langdurige verzorging met zalf in het asiel, ziet er netjes en rustig uit. Je kunt nog wel zien dat er iets mee geweest is, maar het resultaat mag er zijn.

Jimny heeft alweer een tijdje in het asiel gezeten en is hard toe aan een eigen familie op een eigen stek. Past deze leuke blaag misschien bij jouw gezin? Maak nader kennis in De Doornakker in Eindhoven!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 3.520 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.