Ook wij zijn dit jaar op vakantie geweest, net iets meer dan 3 weken. En dat betekende dus ook dat er weer iets voor onze Nero geregeld moest worden.

In het verleden (bij onze vorige kat) vroeg ik het aan de (toenmalige) buurvrouw, maar dat liep op één groot fiasco uit. Sindsdien regel ik dus altijd een plekje voor onze kat in een opvang. De laatste jaren is dat in een kattenhotel in Oudewater, waar we hele goede ervaringen mee hebben.

De kat wordt daar geplaatst in een soort van huiskamer met meerdere andere katten. Mocht het zo zijn dat het tussen bepaalde katten niet lekker loopt blijven ze net zolang zoeken totdat het wel goed gaat. We hebben dan ook nooit problemen ondervonden.

Dit jaar lijkt het er op dat zijn jaren mee gaan tellen. De reis heen en terug werd absoluut niet als prettig ervaren, vooral de terugreis niet. En dat uitte zich in overgeven en diarree in zijn transportbak. Nou, ik kan je vertellen dat dat niet prettig is, niet voor hem (hij zit er in tenslotte), maar ook niet voor ons (dat stinkt me toch!).

Zo erg zelfs dat ik toch maar verder ga kijken naar een mogelijkheid dichter bij huis.

Maar de eerste paar dagen na de vakantie zijn dan altijd weer feest! Dan noemen we Nero voor het gemak maar Klittenband, zo gedraagt hij zich dan ook. Niet van mijn zijde te krijgen, zou zelfs het liefst mee het winkelcentrum in willen lopen.

Want stel je voor……..!

Niet meer weggaan hoor!


Dit artikel is 3.168 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur