Mijn broer en schoonzus zijn helaas genoodzaakt hun 3 katten elders te plaatsen. Dit omdat mijn nichtje Eva van 1 jaar ernstige astma heeft. Gelukkig heeft 1 van de katten al een goed nieuw huis gevonden en nu hopen ze via deze weg voor Nero en Nala ook een goed huis te vinden. Het liefst houden ze hen samen, ze zijn vanaf kitten al samen namelijk. Indien echt niet anders mogelijk kunnen ze ook apart geplaatst worden.


Voor meer info, mail naar jurgenvannes at gmail.com of 06-29067515

Het gaat om de volgende katten:

NERO

• Kater van 30-4-2004
• Cypers
• Gechipt
• Gecastreerd
• Grote kater met een hart van goud, kruipt lekker tegen je aan op de bank en is zeer aanhankelijk. Is nooit agressief, speelt graag met nieuwe speelgoedmuisjes. Slaapt het liefst ’s nacht bij je op bed maar vindt het ook heerlijk om ’s nachts naar buiten te gaan. Echt een gezellige kater, heeft altijd samen geleefd met Nala.

NALA

• Poes van 20-5-2004
• Cypers / wit
• Gechipt
• Gesteriliseerd
• Lieve poes, leeft op zichzelf maar heeft haar momenten dat ze super aanhankelijk is. Hele zachte vacht en een plaatje om te zien. Slaapt overdag heerlijk op haar kussen. Is ’s nachts vaak buiten. Altijd samen geleefd met Nero.

Voor meer info, mail naar jurgenvannes at gmail.com of 06-29067515


Dit artikel is 4.178 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur