Wat mij betreft kan de dag niet beginnen zonder een kopje koffie en een knuffelmomentje met de kat..nu is dat een voorrecht wat niet iedereen heeft. In Tokyo hebben ze daar iets heel tofs op gevonden, een plek waar je koffie kan drinken….en met katten kan knuffelen.

In het Nyan Da café in Tokyo kunnen klanten niet alleen genieten van het gezelschap van een kopje koffie en van elkaar, maar ook die van 40 katten.

Het café bezit meerdere ruimtes met verschillende thema’s en achterin een relax-kamer om te knuffelen. Blijkbaar is het Nyan Da café niet het enige kattencafé in Tokyo, het blijkt dat heel Azië fan is van katten (can’t blame them) jammergenoeg heb ik nog geen kunnen ontdekken in Nederland..wie weet is het wat voor de toekomst…

Voorlopig maar gewoon thuis koffie drinken en met de kat knuffelen :)

 


Dit artikel is 4.126 keer gelezen | Geschreven door