Hou je van rustige katten? Neem dan vooral geen Bengalen. Ze slopen van alles, vragen veel aandacht en praten de héle dag tegen je.  Ook de Bengaalse kater die bij ons thuis rond loopt, kan er wat van.  Dat praten doet hij tijdens het eten, als hij eruit wil of als hij zijn zusje zoekt. Toch best gezellig.

Hij is niet de enige Bengaal, zo blijkt uit deze video. Want ook deze Bengaalse kat babbelt lekker verder. En stiekem is dat ook uitermate vertederend. Vertel dat alleen maar niet tegen die Bengalen. Voor je het weet praten ze 24 uur per dag tegen je.

Bengals love to talk

 

 


Dit artikel is 6.269 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Deze catlady doet in het dagelijks leven iets met schrijven. Al word ik regelmatig afgeleid door mijn twee eigenwijze Bengaalse katten, Jambo en Tsavo. Never a dull moment met deze monsters ...