Het is alweer een tijdje geleden dat we de foto-opdracht deden. Het leek ons tijd om het weer helemaal terug te halen.

Hoe werkt dat?
Elke twee weken geven we jullie een foto-opdracht mee. Fotografeer je kat met J-lo of fotografeer je kat in bad bijvoorbeeld. We hopen dat jij dan je met je camera en je kat aan de slag gaat om een mooi plaatje te schieten. Jullie plaatjes komen op de site te staan en voor je het weet is je kat wereldberoemd op het hele web!

De eerste opdracht
Katten houden niet van water…nou ja, dat zegt men. Maar katten vinden bad en douche vaak wel heel interessant. De eerste opdracht luidt dan ook: fotografeer je kat in bad of in de douche. Enne…het water hoeft er niet bij hoor! :)

Deadline:  3 november


Dit artikel is 5.629 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur