De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Boris, een gezellige kater van negen jaar, met nog volop energie.

Boris staat vrolijk en positief in het leven. In het Dierentehuis in Zeist laat hij zich nog wel eens pesten door andere katten. Maar als die, net als hij, vredelievend zijn, kan Boris er wel mee leven.

In elk geval houdt hij erg van mensen, want hij gedraagt zich gezellig, ook naar bezoekers. Dus Boris is vast een leuke gezinskat. Hij houdt erg van de spannende buitenwereld, op een flat zou hij  ongelukkig worden. Een huis met tuin is dan ook mooi meegenomen voor Boris.
Nader kennismaken kan hier!

 

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.

 


Dit artikel is 4.121 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.