De verhuisdoos, de zwangerschapsdoos, de trouwdoos: je kent ze vast wel. Van die dozen met samples, die je gratis kunt bestellen en die je als student goed kunt gebruiken. Maar goed, mijn studententijd is inmiddels achter de rug en ik heb ze al eens wijsgemaakt dat ik zwanger was, verhuisd én getrouwd. Gelukkig is er nu een nieuwe – en veel zinnigere doos om te bestellen: de huisdierenbox. 

Naast de bekende productsamples (altijd fijn), bieden de bedenkers van deze box ook informatie, tips & tricks en liggen er ook plannen om samen te gaan werken met partijen zoals de dierenbescherming, Stichting PVH en zo nog wat. Al met al veel zinniger dan een pakje Maggi dus.

Ik ga de huisdierenbox dan ook even scoren. Wie weet is het ook wat voor jou!

De kattenbox kun je hier bestellen ( er is trouwens ook een hondenvariant)

 


Dit artikel is 5.478 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.