Kerstboom en de katten. Als dat maar goed gaat. Gek genoeg – en ondanks erg aantrekkelijke kerstballen – ging het tot vandaag goed. Maar nu kerstavond in volle gang is (behalve dit kleine uitstapje naar de computer dan), willen Anastasia en Nicolai ook laten weten dat ze het begrijpen. 

Alles is nog heel hoor, maar elke keer dat we even niet kijken hangt er eentje in de boom. Ach, het is ze vergeven..die boom vraagt er ook gewoon om. Hoewel de huiskamer sfeervol verlicht is en de camera daar niet al te blij van wordt. En hoewel de katten allebei meteen wild gaan bewegen zodra de camera in de buurt is, heb ik toch wat kiekjes weten te scoren. Ana die onder de boom ligt te slapen, maar ook in de boom aan het hengelen is. En Niki die snpeojes krijgt en Niki die natuurlijk bij mij – op de filmkijkmatras die ik naar de woonkamer heb gesleept – een dutje doet.

Ook te bewonderen op Flickr trouwens…voor als je er niet genoeg van kunt krijgen :)

[flagallery gid=4 name=”Gallery”]


Dit artikel is 3.619 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.