Tegenwoordig is het de trend om je badkamer te behandelen als volwaardig onderdeel van je huis. Was het vroeger een washok dan is het nu een plek om je te reinigen en zelfs om tot rust te komen. En als je er dan een fijne plek van gemaakt hebt mogen daar best wat ornamenten en versieringen bij om dat rustgevende effect te benadrukken. Zelf had ik het idee de kamer helemaal af te maken met een aantal planten.

Voor dit doel ben ik tot  de aanschaf van een varen en een Spathiphyllum overgegaan. Nadat ik deze planten in de badkamer had gezet vroeg ik aan Spinner wat ze ervan vond. Ze keek naar het hoekje en ik zag haar even nadenken. Daarna leek het alsof ze haar hoofd schudt.  Ze sprong op de ruimte tussen de planten en vleide zich daar neer. Ze keek mij aan en ik denk dat ze bedoelde ‘kijk, nu is het pas echt af’. Want ja, wat is nou een badkamer zonder poezebeest?


Dit artikel is 5.095 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Mirjam heeft al jaren een blog en daarom twee katten. Of heeft ze twee katten en daarom een blog? Hoe het ook zij dat de twee met elkaar in verband staan staat onontkomelijk vast. Ze heeft toestemming gekregen van Rommel en Spinner om hier af en toe een verhaaltje over haar harige huisgenoten te plaatsen.