Mijn naam is Pancakes. Ik ben sinds een paar maanden mijn broertje kwijt. Hij is aangereden door een auto en nou komt ie nooit meer terug :(.
Nu ik een beetje over mijn verdriet heen ben, ben ik op zoek naar een vriendje waar ik weer lekker mee kan kroelen. Je hoeft geen stamboom te hebben, die heb ik zelf ook niet en ik ben ook hartstikke mooi! Ik hou wel heel erg van rode katers. Samen met mijn baasjes woon ik in Rotterdam, dus het zou wel fijn zijn als jouw nestje met broertjes en zusjes daar ook in de buurt is.

Ik zoek een nieuw vriendje

Wil jij mijn vriendje worden? Dan gaan we samen kroelen en achter blaadjes aan rennen (dat vind ik erg leuk!). Vraag dan aan je baasje of hij op mijn advertentie wil reageren, dan komen mijn baasjes snel een keer kijken!

Kopjes van Pancakes
(en groetjes van mijn baasjes Stephanie en Floris)


Dit artikel is 3.487 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.