We hebben het op deze site al eerder gehad over de website Cute Boys With Cats. Een fantastische site die 2 prachtige elementen met elkaar verbindt: kerels en katten. Dat willen we ook, dachten we op de Cattish-redactie. Want niet alleen Amerikaanse kattenmannen zijn leuk om naar te kijken. 

Maar dat kunnen we niet alleen regelen, daar hebben we jou voor nodig. Ben jij of ken jij een man met een kat en is hij bereid om met zijn zachte viervoeter op de foto te gaan? Dan willen wij die foto graag op de site zetten!

Vergeet niet: katten maken elke man in elk geval 26% knapper! 

Op het formulier hieronder kun je wat vertellen over zowel man als kat. Wij plaatsen verhaal en foto in de nieuwe serie: Kerels met katten! Niet origineel, wel oneindig leuk!

 

 

 


Dit artikel is 13.223 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.