Des stuurde ons een foto van Badu &Totoro ….

Ik heb 2 lilac Brits kortharen. Het zijn ook 2 broertjes van elkaar. Badu hebben we nu 1 jaar, Totoro is er net bij gekomen. Badu is vernoemd naar de Amerikaanse zangeres Erykah Badu, en Totoro is vernoemd naar de Japanse animefilm. Het zijn 2 flinke boeven. Samen stoeien ze heel wat af (trappen op en neer lopen), bijten ze elkaar speels in elkaar oortjes of pootjes, maar slapen ze ook bij elkaar. Soms kom ik de slaapkamer binnenlopen en kijken ze me beiden heel zuur aan. Alsof ze willen zeggen: rot op uit onze kamer.Ik heb 2 lilac Brits kortharen. Het zijn ook 2 broertjes van elkaar. Badu hebben we nu 1 jaar, Totoro is er net bij gekomen. Badu is vernoemd naar de Amerikaanse zangeres Erykah Badu, en Totoro is vernoemd naar de Japanse animefilm. Het zijn 2 flinke boeven. Samen stoeien ze heel wat af (trappen op en neer lopen), bijten ze elkaar speels in elkaar oortjes of pootjes, maar slapen ze ook bij elkaar. Soms kom ik de slaapkamer binnenlopen en kijken ze me beiden heel zuur aan. Alsof ze willen zeggen: rot op uit onze kamer.

Stuur ons een foto van jouw kat

Dan plaatsen we hem op de site
  • Mag je eigen site zijn of je Twitter, Facebook etc. Hier linken we naar!


Dit artikel is 4.366 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.