De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Katrien, een wat schuwe poes die een stabiel thuis zoekt.

Katrientje is een rood-witte poes van 3 jaar. Ze was erg schuw toen ze net in het asiel in Numansdorp binnengekomen was, maar daarna is ze al aardig bijgetrokken. Ze is nog steeds wel bang, maar ze laat zich aaien door mensen die ze heeft leren vertrouwen.
Katrientje heeft een stabiel thuis nodig met rustige mensen. Haar toekomstige baasje zal haar de tijd moeten geven om te wennen en langzaamaan haar vertrouwen te winnen. Maar met een rustige benadering en met geduld gaat dat lukken.
Als Katrientje dan ook nog naar buiten kan, is dat helemaal mooi, want ze haalt graag een frisse neus.

Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 4.972 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.