De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Ollie en Bruno, twee lieve broers met maar één aandachtspuntje.

Deze twee 4-jarige katers zijn gek op elkaar en willen dan ook als duo geplaatst worden. Ze zijn in het asiel in Rijswijk terechtgekomen omdat hun baasje niet meer voor ze kon zorgen. De kanjers werden geplaatst, maar bleken blaasproblemen te hebben en zijn hiervoor teruggebracht. Nu staan de mannen op dieetvoer tegen blaasgruis, wat goed werkt. Dit voer is dan ook een must om hen klachtenvrij te houden.

Bruno en Ollie zijn hele vriendelijke, gezellige katten, die houden van knuffelen en spelen. Ze krijgen graag veel aandacht, dus concurrentie van andere dieren of kinderen kan minder goed uitpakken. Verder zijn ze gewend om naar buiten te gaan, een tuin(tje) is dan ook zeer welkom.
Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 4.501 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.