De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Quiver, een 6-jarige lieve (ex-)kater met een sproeiprobleem.

Quiver zit sinds 2008 bij Stichting Zwerfdier in Alkmaar. Een mooie kater: als je hem zo op de foto ziet, ben je toch meteen verkocht? Quiver is een heel lief dier en wil graag alle aandacht van iedereen. Maar het lastige is dat hij enorm onzindelijk is; hij sproeit overal tegenaan. Dus is het asiel naarstig op zoek naar een manege of boerderij of iets dergelijks. Een plek waarbij het niet uitmaakt dat hij her en der plast, maar waar hij wel de nodige aandacht van mensen krijgt.
Want Quiver is een enorme knuffelkont. Als je hem aanhaalt, gaat hij al knorrend op z’n kop staan van genot. Daarom hopen we dat er iemand langskomt die hem een nieuwe kans wil geven ondanks zijn plasgedrag!

Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 3.800 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.