1, 2, 3, …. 10. Wie niet weg is, is gezien. Ik kom!

Verstoppertje. Wie kent het niet. Wie heeft het niet gespeeld…

Niet alleen leuk voor kinderen, zelfs niet alleen voor mensen, want Floris onze stoere ex-kater is er ook gek op. Niet dat hij iets van de spelregels snapt, laat staan dat hij tot tien kan tellen. Nee, het gaat hem vooral om het verstoppen an sich. En daar is hij goed in!

Kast, bed, bank, deken, dekbed, doos, bloembak… als hij zich er ook maar enigszins in of onder kan wurmen, doet hij dat.

Tot grote hilariteit van ons probeert hij zich zelfs te verstoppen onder een reclamefoldertje dat plat op de grond ligt. (Helaas weigerde meneer pertinent dit te doen met de videocamera op zich gericht.)

Vervolgens blijft meneer net zo lang zitten tot wij hem ‘vinden’. En dan begint het spelletjes van voren af aan.

Benieuwd wanneer hij tikkertje ontdekt of eh twister…

 


Dit artikel is 3.865 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

In een vorig leven ongetwijfeld een kat. In het huidige leven bediende van rode ex-kater Floris. Bovendien moeder van een fantastische zoon en eigenaar van ZieZo! tekst&beeld, tekst en video met hart, ziel én inhoud.