De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Govert, een kater met een prachtig uiterlijk en innerlijk.

De 4-jarige Govert is een mooie, rustige, zachtaardige knul. Hij kwam in Dierenopvang Koningen in Balkbrug terecht omdat zijn vrouwtje werd opgenomen in een verzorgingshuis. Zijn vriendinnetje vond al heel snel een nieuw thuis, Govert is nog op zoek! Het is een kat die altijd lief is, altijd geniet en gewoon een geweldig karakter heeft!

Govert wil graag naar buiten, lekker in de zon en veel luieren! Hij houdt ook wel van spelen, het liefst met blaadjes en echte muisjes… Hij kan uren liggen slapen in de zon, weet de zachte plekjes in de opvang uitstekend te vinden en komt ook af en toe kijken of hij nog een knuffel kan krijgen! Govert kan uitstekend met andere katten overweg en maakt met niemand ruzie. Mogelijk dat kleine kinderen voor hem wat te onstuimig zijn… vanaf een jaar of 10 zal waarschijnlijk geen enkel probleem zijn.
Tja, Govert is gewoon een grote kanjer met een prachtig karakter, op zoek naar een fijn thuis!
Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 3.725 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.