Rieke Smeets stuurde ons een foto van Fleurtje….

Keppeltje is bij ons geboren hij wilde niet drinken bij zijn moeder dus is hij groot gebracht met de fles. Keppeltje denkt dat hij een hond is, tussen onze border terriërs. bij zijn geboorte had hij een donker getekend “keppeltje” tussen zijn oortje vandaar de naam Keppeltje. Fleurtje is een gevonden katje. wij denken dat ze haar hebben willen verdrinken want hij is panisch van water in bakjes e.d. Het is een verbasterd Britse korthaar, een poeske met een prachtig koppie, kinderen zijn dol op haar vanwege de poppenuitstraling, Maar dat is niet wederzijds. Op de foto is Fleurtje te zien op haar favoriete plekje voor de raam in de werkkamer achter de computer.

 

Stuur ons een foto van jouw kat

Dan plaatsen we hem op de site
  • Mag je eigen site zijn of je Twitter, Facebook etc. Hier linken we naar!

Dit artikel is 3.066 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.