Max is een prachtige rode, vriendelijke maar ietwat onzekere gecastreerde jongen van 7 jaar. Hij heeft het niet makkelijk gehad in zijn leventje en is om diverse redenen in huis gaan sproeien. Hij is daarom uit huis geplaatst en sinds eind september 2011 logeert Max bij een vrijwilliger van Dierenopvang Koningen.

Max geniet daar volop van de mogelijkheid om naar buiten te gaan, zit veel beter in z’n velletje en gaat netjes op de kattenbak. Kortom hij is een keurig zindelijke jongeman geworden   Opvallend is dat Max het gezelschap van mensen erg op prijs stelt maar dat hij ook graag z’n eigen gangetje gaat. Op andere katten reageert Max wisselend. Hoewel Max heel vriendelijk is, is hij geen allemansvriend en heeft hij even tijd nodig om zich aan je te hechten en je helemaal te vertrouwen.

Wat zoekt Max? Max is erg toe aan de huiselijke gezelligheid. Hij past het beste bij rustige mensen zonder kleine kinderen en andere katten. Een huis met tuin (en kattenluik) en vooral een huis waar hij lekker z’n eigen gang mag gaan is essentieel. Een liefdevolle en begripvolle baas krijgt een geweldige kat aan Max  Nader kennismaken met Max kan hier.


Dit artikel is 3.865 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.