Sam is een hele lieve, grote zwarte kater van ongeveer 4 jaar oud. Hij is door Stichting Kattekop gevangen  in een vakantiepark. Toen hij gevonden werd, had hij veel kale plekken op zijn vacht. Gelukkig is zijn haar weer terug gekomen en hij een mooi glanzend vachtje. Sam is gecastreerd, twee keer ingeënt en gechipt. Sam is ook negatief getest op FIV en FelV.

Wat zoekt Sam?

Een plekje waar Sam naar buiten zou kunnen zou voor hem ideaal zijn. Hij wil graag geknuffeld worden en is het liefste de hele dag bij zijn baasje in de buurt. Sam kan met andere katten, mits deze niet te dominant zijn en de katten de ruimte hebben, anders kan Sam wat onzeker worden. Sam verblijft momenteel in een gastgezin in Boxtel.
Belangstelling voor zwarte Sam? Neem dan contact op met Stichting Kattekop.


Dit artikel is 3.202 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.