De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Robben, een kater die graag zijn eigen gang gaat.

Robben (tussen de 5 en de 8 jaar) is enige tijd geleden samen met een andere kat naar het asiel van Beilen gebracht nadat de eigenaar was verhuisd en de katten was ‘vergeten’.
De ene kat is inmiddels geplaatst, Robben wacht nog op een nieuwe plek. Hij kan prima overweg met andere katten en zoekt een baasje waarbij hij ook lekker naar buiten mag. is een kater met een duidelijk eigen willetje. Hij gaat dus graag zijn eigen gang en laat dan ook zelf weten wanneer hij behoefte heeft aan aandacht.

Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 4.239 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.