De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Kanne, een lieve, wat verlegen moederpoes.

Kanne is gevonden met 3 kittens en naar het dierenasiel in Tiel gebracht. Haar kroost is inmiddels geplaatst, zelf is ze ook toe aan een nieuwe stek. Ze is waarschijnlijk zo’n anderhalf jaar jong. Kanne is een beetje verlegen en niet heel erg dol op andere katten, ze accepteert ze echter wel.
Een rustig huishouden zou mooi voor haar zijn. Af en toe knuffelen vindt ze prettig.

Nader kennismaken kan hier

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 4.679 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.