De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Blizzard, gewoon een leuke, ongecompliceerde kater.

Blizzard is een mooie witrode kater, circa 3 jaar jong. Hij is als zwerver in het dierenasiel van Breda terechtgekomen. Blizzard houdt wel van een spelletje, niet gek op die leeftijd. Maar hij kan ook rustig gaan zitten kijken wat er om hem heen gebeurt.
Met de andere katten kan hij best goed overweg. Of hij ook aan honden gewend is, is onbekend.

Nader kennismaken met deze leuke kater kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 4.485 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.