Dit zijn de mooie Jack en Snoezepoes.

Jack

Jack is een prachtig katertje van ongeveer 5 maanden en hij heeft veel kenmerken van een raskatje. Zijn ene oogje is in groei echter iets achtergebleven en wij vermoeden dat hij daarom op straat gezet is. Samen met Snoezepoes woont Jack sinds een paar maanden bij een gastgezin en daar heeft hij zich ontwikkeld tot een grappige en speelse puber. Hij is allerliefst richting ‘zijn mensen’ en komt regelmatig een knuffel halen; bij vreemden kijkt hij eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom.

Snoezepoes

Bij het gastgezin heeft hij zijn kattenvriendin Snoezepoes, nu ongeveer acht maanden oud, ontmoet. Haar naam zegt het al: Snoezepoes is een schattig jong poesje, zowel om te zien als van karakter. Ze is mooi van kleur en ze heeft een erg zachte vacht. Als je haar aait begint ze gelijk te spinnen. Het liefst gaat ze daarbij languit op bed liggen om helemaal op te gaan in het knuffelen. Je ziet op het eerste gezicht niet dat ze een voorpootje mist. Ze is gevonden met een lam pootje dat haar alleen maar last bezorgde vandaar de keuze tot amputatie. Snoezepoes is inmiddels erg behendig op 3 pootjes; zelfs de krabpaal en trap gaat ze vlotjes op en af.

Jack en Snoezepoes zijn onafscheidelijk en we hopen dan ook dat ze samen geadopteerd worden. We zijn voor Jack en Snoezepoes op zoek naar een veilige omgeving want vrij buiten leven is voor beide een brug te ver. Het liefst zouden we ze plaatsen bij mensen die een afgeschermde tuin hebben (of willen creëren). Gezien hun behoefte aan gezelligheid en aandacht zoeken we mensen die het fijn vinden om veel tijd aan hun katten te besteden. Hoewel Jack en Snoezepoes gewend zijn aan andere katten en een kleine hond, zijn drukke huisdieren en kleine kinderen voor deze 2 lieverds iets teveel van het goede.

Jack en Snoezepoes zijn ontwormd, geënt en gechipt, Snoezepoes is ook al gecastreerd.
Wil je meer weten over deze twee leuke jonge katten, mail dan snel naar jack-snoes@hotmail.com


Dit artikel is 3.449 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.