Tjibbe is een lieve jonge kater die het niet zo op mannen heeft. Hij is pas 2 jaar en werd naar Dierenasiel Crailo in Hilversum gebracht omdat hij in huis plaste. Na onderzoek bleek Tjibbe blaasgruis te hebben. Als hij zijn dieetvoer krijgt, doet hij alles netjes op de bak.

Tjibbe is een kruising oosterse korthaar. Hij is gesteld op zijn rust en kan niet zo goed tegen drukte en stress. Hij is dan ook op zoek naar een rustig huisje zonder andere huisdieren. Alleen thuis zijn is voor hem geen probleem! Maar hij houdt wel van mensen, vooral van het vrouwelijk geslacht. Tegen dames is hij heel vriendelijk en van hen krijgt hij graag een knuffel. Verder vindt Tjibbe het erg fijn als hij lekker naar buiten kan.

Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 4.259 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.