Deze mooie dame is Chica, een prachtige witte poes van 7 jaar. Ze is een lieve, zachtaardige en aanhankelijke kat die graag op schoot zit en komt knuffelen. Ook voor een spelletje is ze wel te vinden. Helaas heeft Chica wat nare ervaringen gehad waardoor ze erg onzeker is geworden en in het begin wat tijd nodig heeft om te wennen aan een nieuwe omgeving. Als ze eenmaal gewend is, is het een supermakkelijke katje!

We zoeken voor haar een mandje bij ervaren kattenbezitters met geduld, zonder kinderen of honden. Chica heeft een duidelijke voorkeur voor vrouwen, maar een rustige man zal haar hartje misschien ook wel weten te veroveren! Een niet te drukke, sociale kat in huis zal waarschijnlijk geen probleem zijn. Ze is gewend om binnen te blijven.

Klik hier als je kennis wilt maken met Chica.


Dit artikel is 5.294 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.