Hoi! Ik ben net begonnen als blogger bij Cattish, dus ik zal me even voorstellen.

Ik ben Fem, 29 jaar, en ik woon met 2 fretten en 3 katten in een 2-kamerappartementje mét tuin in Amsterdam-Zuid.

Ik en Kai

De fretten zijn nu 3 jaar oud, ze heten Puk (vrouwtje, iets kleiner en donkerder) en Jip (haar broer) en houden van veel slapen, veel eten, veel spelen en de katten pesten.

Puk en Jip pikken ook graag kattenmandjes in

Mijn katten zijn alledrie 2 jaar oud, en houden veel van knuffelen met mij en elkaar, spelen en lekker eten.

Hier pasten ze nog alledrie op één stoel, ondertussen zijn ze wel wat gegroeid

Kai is grijs en halflangharig, hij is eigenlijk een klein katertje, maar vanwege al dat haar lijkt hij veel groter dan dat hij is. Hij is altijd een beetje verlegen als hij iemand voor het eerst ziet, als hij je eenmaal kent, zul je zien dat hij enorm knuffelig en praterig is.

Plien is zwart en kortharig, ze heeft zelfs geen ondervacht. Plien is heel enthousiast naar mensen die ze nog niet kent, en als ik naar mijn werk ben, ligt ze meestal in de vensterbank, en als er dan buren langskomen, tikt ze net zolang tegen het raam tot die buren met haar komen spelen.

Jet is de tortie-tabby, ook halflangharig, al heeft ze echt korter haar dan Kai. Jet is van de drie het meest een kattenkat, ze houdt heus wel van knuffelen, maar zal dat nooit doen met bezoek. Jet is volgens mij een beetje verloefd op Kai. Jet is daarnaast ook heel goed in ontsnappen, mijn tuin is afgezet, maar regelmatig mogen de katten een paar weken niet naar buiten omdat Jet weer een weg naar buiten heeft gevonden en ik die weer moet afzetten.

In ruil voor wat snoepjes willen ze heus wel poseren op hun klimboom

Ik zal voor Cattish vooral schrijven over het leven met katten en spelen met katten (want dat doe ik veel) en ook wel eens over natuurlijk voeren en holistische dierenartsen.

 

 


Dit artikel is 5.252 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur