Je kent het vast wel. Het idee dat je eigenlijk wel eens zou willen weten waar je kat heel de dat uithangt. Wat doet ze nou heel de dag? Waar hangt ze uit, hoe ver gaat ze en waarom is ze nou ineens zo dik, thuis eet ze niks!

BBC is hier ook erg benieuwd naar en komt met het programma ‘The secret life of a cat’. 50 katten kregen een gps en een zogenaamde ‘cat cam’ om en werden 24 uur gevolgd om te zien wat ze al die tijd deden. De opnames lieten zien dat ze onder andere eten jatten, vochten, motten doodden en soms toch best ver van huis gaan!

Op een kaartje is zelfs exact te zien hoe ze gelopen hebben en waar ze precies heen zijn gegaan.

Mail Online wijdde een artikel aan het programma en vertelt hoe het onderzoek precies werd uitgevoerd. Wat mij betreft mag dit programma snel opgekocht worden door de Nederlandse televisiezenders! Ik zou ook wel eens willen weten waar mijn Pancakes heel de dag uithangt.

Hoe zit het met jullie kat? Heb je haar wel eens verder weg zien lopen dan je dacht dat ze zou gaan?


Dit artikel is 12.997 keer gelezen | Geschreven door