Als je hier vaker komt is het je al opgevallen: de site heeft nogal een metamorfose ondergaan. Kom je hier voor het eerst? Dan heten we je bij deze welkom op onze vernieuwde site.

Wat is er nieuw?

Het ontwerp van de site is in elk geval veranderd. We wilden een wat lichtere site, want dat donkere vonden we ongezellig. Maar de belangrijkste verandering is niet alleen cosmetisch, maar veel groter:

Vanaf vandaag kan iedereen meebloggen op Cattish.nl. Je hoeft je niet langer aan te melden als blogger of maandelijks een blog aan te leveren. Nee, iedereen die een leuk, mooi, ontroerend verhaal te vertellen heeft of een goede vraag of misschien wel een kleine klacht over onze kattenvrienden kan dat vanaf vandaag kwijt op Cattish en zo een heleboel bezoekers bereiken.

Hoe doe je dat?

Nou, het is heel simpel: je meld je rechtsbovenin aan (dat kan met Twitter of Facebook of met je e-mailadres). Zodra je een profiel hebt aangemaakt kun je een blog onze kant opsturen.

Er zijn natuurlijk wel een paar regels:

1. We accepteren alleen echte blogs. Het moet dus echt een verhaaltje zijn. Alleen in de categorie Vraag & aanbod zijn advertenties.

2. Kom je een leuk filmpje of plaatje tegen dat je wilt delen, dan verwachten we dat je er wat begeleidende tekst bij doet. Dat hoeft dan niet meer dan één alinea te zijn hoor.

3. Zorg dat je je blog in de juiste categorie plaatst

4. We vinden het leuk als je een plaatje erbij upload, dat leest net lekkerder

5. Kijk je eigen blog goed na op taal- en tikfouten. Een klein foutje halen we er wel uit, maar bij teveel fouten wordt je blog niet gepubliceerd.

En de belangrijkste regel:

6. Alle blogs worden voor publicatie door ons gecontroleerd en goed- of afgekeurd. Wij bepalen welke blogs gedeeld worden via ons platform. Dat doen we om het voor de lezers leuk te maken en houden. 

Geen zorgen, we zijn niet superstreng, we willen de site alleen voor iedereen leuk houden. En om je te helpen hebben we ook nog wat tips verzameld die je hier kunt lezen.

We kijken heel erg uit naar jullie bijdragen, dus schroom niet en vertel ons je katten avonturen.

Geduld is een schone zaak

We zijn achter de schermen nog bezig om alles goed op orde te krijgen en dat zal nog even duren. Maar je kunt erop vertrouwen dat alles goedkomt als je een beetje geduld met ons hebt.


Dit artikel is 55.613 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.