rockyIk ben Rocky, een hele aardige jongeman van 1,5 jaar en ik ben geboren in Oman. Ik heb daar eerst een jaar gewoond en ben in januari 2013 naar Nederland gekomen. Mijn bazin heeft een poes en ik blijk mijn soortgenoten helemaal niet zo leuk te vinden, daar ben ik zeer aggresief tegen, dus helaas moet ik een nieuw huis vinden, want altijd apart is ook niet leuk. Ook alle katten die in de buurt wonen vluchten voor mij!

Ik ben gek op aandacht, praten, spelen en heb geleerd aan een tuigje een kleine wandeling te maken. Ik heb het postuur van een echte Oosterse kater en zie er anders uit dan mijn Europese soortgenoten. Ik kan ook best wel alleen zijn, dat is geen probleem. Ik zoek een huis met balkon of afgesloten tuin, los kan echt niet! Wil je kennis met mij maken of heb je vragen, bel dan:
Angelique Inpijn 036-5364706 of mail: a.inpijn@xs4all.nl


Dit artikel is 2.852 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.