Een van mijn katten is een Bengaal. En voor wie het ras niet kent: het zijn prachtige en lieve, maar ook lastige katten. Hij heet Nicolai (Gabriel Alexander), maar we noemen hem zeven-sloten – omdat hij nogal geneigd is om in zeven sloten tegelijk te lopen.

Deels komt dat omdat alles wat hij op kán eten, in zijn mond verdwijnt. En dat is niet altijd gezond. Dus moeten we – net als bij kleuters – heel goed opletten wat er allemaal in huis rondslingert en liggen al onze medicijnen in Tupperware-bakjes, zodat hij die in elk geval niet per ongeluk opeet.

Wat voor rare dingen heeft jouw kat aangezien voor eten? En moesten er hulpdiensten aan te pas komen?


Dit artikel is 2.218 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.