Heb je wel eens geprobeerd een kat te leren om pootjes te geven? Succes daarmee! Nu zijn katten ook juist leuk omdat ze niet zo gedienstig zijn. Maar je kúnt katten ook echt wel trucjes leren. Als je geduld hebt in elk geval wel.

Zo heb ik mijn Anastasia geleerd om eerst bij mij op schoot te komen liggen, voordat ze een kattensoepje krijgt. Uiteraard pakt dat nu zo uit, dat ze helemaal uit zichzelf, eindeloos lief op mijn schoot komt liggen, om dan steeds naar het bakje met snoepjes te kijken en weer naar mij. Zo van: “Ik heb jou getraind om mij snoepjes te geven als ik bij je op schoot kom zitten”.

Maar ik wil vooral weten wat voor leuks jouw kat kan.

Welke truc heb je jouw kat aangeleerd en hoe heb je dat voor elkaar gekregen?


Dit artikel is 3.534 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.