Chantal Kroon stuurde ons een foto van Axel

IMG_0922

Aangenaam! Ik ben Axel. Ik ben een scottish straight kitten van 15,5 week oud. Ik ben een black silver shaded point, maar de echte zilveren gloed komt pas later. Ik woon samen met mijn zusje Pixel bij onze nieuwe papa en mama. Ik ben een enorme knuffelkont. Waar mama gaat, daar ga ik. Het liefst lig ik de hele dag naast-op-achter-onder mama. Ik volg haar overal op de voet. Als ze mij roept, kom ik gelijk. Ze noemen mij een hond onder de katten.. Naast knuffelen houd ik heel erg van eten. Gekookte kipfilet is mijn absolute favoriet! Ik vind het wel leuk om in boodschappentassen te kruipen, want ja daar komt al dat lekkers vandaan! Ik ben wel een beetje lui.. maar als Pixel mij uitdaagt voor een spelletje ben ik daar wel voor in.

Stuur ons een foto van jouw kat

Dan plaatsen we hem op de site
  • Mag je eigen site zijn of je Twitter, Facebook etc. Hier linken we naar!

Dit artikel is 3.003 keer gelezen | Geschreven door