Deze kat is inmiddels geplaatst en niet langer beschikbaar!

In de rubriek Asielkatten dit keer Smack: een prachtige zwarte gecastreerde kater van 5 jaar jong.

Smack 840X400

Aanhankelijk

Zwarte katten zijn niet makkelijk te fotograferen, maar geloof me dat Smack met zijn glanzende zwarte vacht en dat piepklein servetje onder zijn kinnetje een knappe kerel is.
Smack is een hele lieve, aanhankelijke kat. Hij is een tikkeltje onzeker geworden doordat bij zijn vroegere baasjes soms een buurkat door het kattenluik naar binnen kwam. Smack kon daar niet goed mee omgaan, kreeg blaasproblemen en ging sproeien. Nu heeft hij dieetvoer en zijn de problemen en het sproeien voorbij.
Sinds augustus 2013 woont hij bij een vrijwilligster van het asiel en is hij helemaal zindelijk. Vandaar dat het nu tijd wordt om een gouden mandje te vinden.

Wat zoekt Smack?

Smack 5

Smack wil je dolgraag helpen met alles wat je aan het doen bent. Hij is een echte (huis)vriend, houdt van een praatje, op schoot zitten, knuffelen en is dol op spelen. Hij zoekt een rustig baasje, dat hem steunt zodat zijn zelfvertrouwen kan blijven groeien. Die baas moet het bovendien niet vervelend vindt om zijn kattenbak goed schoon te houden.

Smack vindt andere katten spannend en het is beter voor hem als hij het huis niet met soortgenoten hoeft te delen. Kleine kinderen kent hij niet, bij rustige oudere kinderen kan hij waarschijnlijk wel. Hij gaat graag naar buiten,

maar stelt daaraan geen hoge eisen. Een groot balkon zou evt. ook in aanmerking kunnen komen.

Geef jij deze geweldige lieve jongen een tweede kans? Als je nog twijfelt, kijk dan eens naar dit filmpje.

Meer informatie over Smack bij Jasmien Jansen 06-21843258, www.kattenkeet.nl


Dit artikel is 2.366 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.