Hoewel katten natuurlijk vol attitude zitten, is het niet zo dat ze zich druk maken over hoe hun servies eruit ziet. Maar jij moet er wel naar kijken en het wordt onderdeel van jouw interieur. Als het aan de kat lag, maakte het niks uit. Maar speciaal voor jou heb ik een aantal voederbakjes uitgezocht die misschien wel een toevoeging zijn.

Diva Dog voerbak

Het merk is voor honden, maar ze maken ook spullen voor katten. Deze voederbak – met de tekst Diva Cat erop – kun je kopen bij Bol.com.

Prijs: € 21,95

Prijs: € 21,95

Met merkje

Deze voederbak deed me denken aan een Mercedes of Jaguar: een bak met een mooi ornament erop. Bestel het bij WoefenHinnik.

voerbak-kat

Prijs: € 30,95

Voor de schrokop

Deze voederbak is niet alleen qua look best te doen, maar schijnt ook goed te zijn voor je kat. Doordat hij z’n eten eruit moet zien te hengelen, zal je kat meer tijd nemen om te kauwen. Daarnaast is het natuurlijk ook speelgoed voor je kat, al weet ik niet of hij je dát in dank af zal nemen. Je kunt de puzzel-voederbak kopen bij Catcetera.

tiger-dinner

Prijs: €29,95

Van vroeger

Woon je in een statig pand van vóór 1900? Dan past deze voederbak daar prima bij. Je kunt de voederbak kopen bij WoefenHinnik.

gietijzer

Prijs: € 12,50

Gezellig

Geen chique voederbak, maar juist een erg gezellig ogende bak of eigenlijk een set van twee. Te koop bij ZooPlus.

Prijs: € 8,99

Prijs: € 8,99


Dit artikel is 4.327 keer gelezen | Geschreven door