Carolien4Dit beeldschone poesje is een jonge blom van nog geen twee lentes. Een eigen huisje heeft ze nooit gekend, dus hoog tijd om haar aan jullie voor te stellen!

Zwerfkitten

Carolientje kwam als kleine kitten moederziel alleen binnen bij Stichting Jasmijn, een gespecialiseerde opvang voor zwerfkittens en -katten. Ze vond daar een warm plekje en werd al snel in de kittengroep opgenomen.
Anderhalf jaar later heeft Carolien al veel speelkameraadjes zien vertrekken, maar zit zelf nog steeds in de opvang.

Dollen met een balletje

Ze is mooi, grappig, speels en kan heerlijk dollen met een balletje. Andere katten vindt ze geweldig, ze is dikke vriendinnen met Twirre met wie ze eventueel ook samen geplaatst kan worden.

Waarom zit ze dan nog steeds bij Stichting Jasmijn? Omdat ze de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt. In het begin is ze zeer afwachtend en zal ze zich terugtrekken. Ze is een poes voor kattenkenners met geduld, die echter wel een superleuke kat in huis krijgen.
Ook naar andere katten toe zal ze in het begin wat afwachtend zijn en zal ze misschien blazen. Haar nieuwsgierigheid krijgt echter al snel de overhand.

Verlanglijstje van Carolien

Carolien zoekt: lieve, geduldige mensen die haar de tijd geven om te ontdooien. Ze kan beslist niet bij kleine kinderen. Andere speelse katten in huis zijn een must (of samen met Twirre), ze hoeft niet naar buiten.

Je ziet: het wensenlijstje is niet zo heel erg lang! Neem contact op met Stichting Jasmijn als je Carolien een blijvend tehuis wilt geven.

In dit filmpje zie je Carolien in actie:


Dit artikel is 2.894 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.