Grote rode katers zijn meestal erg geliefd. Kobus is zo’n ‘mooie rooie’, met bovendien een lief karakter. Hij heeft de laatste jaren veel meegemaakt en is op zoek naar rust.

KobusAsiel

Kobus is een leuke rode kater van 11 jaar oud.
Op 31 oktober 2013 mocht hij gaan logeren in het Time-Out-huis, want in het asiel waar hij verbleef werd hij steeds ongelukkiger. Kobus was naar het asiel gebracht omdat hij sproeide en al die andere katten daar maakten het niet eenvoudig om aan z’n probleem te werken.

Wandelen

De rust, de ruimte en ook het ontbreken van soortgenoten in het Time-Out huis doen Kobus  goed. Hij is tot rust gekomen en is tevreden. Zijn hoogtepunt van de dag is zijn wandeling door het bos! Hij vindt het nog leuker als hij samen met zijn pleegmoeder kan wandelen, dan loopt hij als een trouw hondje achter haar aan.

Knuffelen

Het sproei-probleem is nu gestabiliseerd. Kobus sproeit niet meer in huis, alleen buiten. Hij is gewoon geen liefhebber van een kattenbak.
Kobus is 11 jaar oud, gecastreerd, geënt en gechipt.  Hij houdt heel erg van knuffelen en kopjes geven. Hij heeft even tijd nodig om aan je te wennen, maar dan heb je ook een vriend voor de rest van je leven!

Wat zoekt Kobus?

Een huisje waar hij lekker z’n gang mag gaan. Hij moet vooral naar buiten kunnen. Een baasje met een veilige, grote tuin zonder andere katten zou ideaal voor hem zijn.
Kobus heeft een voorzichtig en zachtaardig karakter. Een rustige baas past het beste bij hem.

Wie gunt deze lieverd een nieuwe kans? Kijk eens op dit filmpje en zie hoe leuk hij is! Vragen over Kobus kun je stellen aan  Jasmien Jansen, 06-21843258, www.kattenkeet.nl


Dit artikel is 3.379 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.