Weet je waarvan we op het web nog te weinig hebben? Kattenfoto’s! Dat is natuurlijk onacceptabel. Wij van Cattish voelen ons dan ook geroepen om dat probleem te verhelpen. Daarom zetten we maandelijks een foto-opdracht uit op Cattish. 

Hoe werkt dat?

Wij bedenken een opdracht. Jij stuurt een foto in die voldoet aan de opdracht. De mooiste foto’s plaatsen we op de site. Veel gemakkelijker kunnen we het niet maken.

De opdracht

En de opdracht van deze maand is:

Als ik kon zou ik rustig in een lade slapen. Maar dat is voor mij niet gemakkelijk. Voor mijn katten is dat een appeltje én een eitje. Jouw kat chillt ook vast wel eens in een lade. Daar willen wij dan een foto van graag!

Stuur jouw foto in


Dit artikel is 3.012 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.