In memoriam voor Shanty

Shanty | 08042011 – 17112013

Shanty, jij was al vanaf het begin voor mij mijn alles. Vanaf het moment dat ik je de eerste keer zag wist ik dat jij bij mij zou gaan horen. Je was een bijzonder exemplaar. Ik vond je een ontzettend mooi lapjespatroon hebben, het meest mooie aan je vond ik het zwarte lapje voor je ogen. Je bijnaam werd dan ook al gauw lappie.

Al vanaf jongs af aan was je een een vrijerig type, veel om aandacht vragen. Na je sterilisatie werd dit alleen meer maar. Je kwam vaak en veel kopjes geven, even de handen schoonlikken en zelfs meer op schoot liggen.

Ik vergeet al die momenten dan ook nooit meer. Nog steeds ben je in mijn gedachten en in mijn hart.
Kan die dag ook nog moeilijk vergeten dat ik aan het werk was en dat ik gebeld werd met de mededeling dat je was aangereden en dood was. Ik had het gevoel dat mijn hart in twee brak. Wel ben ik dankbaar dat ik nog afscheid van je heb kunnen nemen daarna en dat je nog steeds bij me in de buurt bent, in mijn gedachten dus en in mijn hart..

Shanty je was een topbeestje en daarom verdien je voor mij ook een in memoriam.

De Cattish redactie wenst Jennifer Weerman veel sterkte toe met het verlies van Shanty. We voelen met je mee.


Dit artikel is 29.035 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Op Cattish vind je artikelen door kattenliefhebbers, voor kattenliefhebbers. Lijkt het je leuk om mee te schrijven? Je kunt je hier aanmelden.