In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Merel de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Bij mijn ouders hebben we altijd een kat gehad, dus eigenlijk al van jongs af aan. Mijn eigen katten heb ik in huis genomen toen ik net een half jaartje op mezelf woonde

Hoe heet je kat/heten je katten?

Ze heten volgens stamboom Xandra xanta en wollie Wanda maar ik heb ze missy en mollie genoemd :-)

Wat is hun favoriete speeltje?

Elkaar.. Een laserlampje vinden ze erg interessant, mollie speelt voor de rest het liefst met muisjes en laat er geregeld 1 voor me achter op de bank of mijn bed. Missy speelt voor de rest het liefst met balletjes

..en hun favoriete speelplek?

Door het hele huis, als ze maar achter elkaar aan kunnen rennen

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Dat wordt toch wel een beetje onmogelijk

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Ik heb zelf 2 Britse kortharen omdat ik die gewoon heel mooi vind en hun karakter mij erg aanstaat. Maar bij mijn ouders hebben we altijd “gewone” katten gehad, de eerste uit een nestje bij kennissen en de 2e van een boerderij. Uiteindelijk maakt het niet uit, als je ze maar goed behandeld :-)

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Op het moment slaapt missy ‘s nachts naast mijn bed op een kleedje en mollie in een mandje in de slaapkamer. Missy slaapt het liefst dicht bij me, vaak op mijn bed, mollie slaapt ook nog weleens op de krabpaal.

Zacht voer of brokjes?

Ze krijgen bij mij alleen brokjes

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Wees lief voor je huisdier, ze zullen hun hele leven met je delen

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 1.960 keer gelezen | Geschreven door