10 vragen aan – Emmie

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Emmie de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

O , vanaf mijn geboorte

Hoe heet je kat/heten je katten?

Ons kat heet Knorretje maar we noemen haar Knor, een dame met de mooiste snor. Daarnaast verzorgen we een zwerfkat en die noemen we Vriend.

Wat is hun favoriete speeltje?

Knor is op leeftijd maar vindt een simpel draadje het leukste. Heel leuk wanneer ik aan het breien ben. Voor Vriend is het leven gecompliceerd. Volgens ons heeft hij nooit geleerd om te spelen.

..en hun favoriete speelplek?

Buiten. Knor is een echte buitenkat maar nu ze ouder wordt ligt ze vaker in huis en dan het liefst op een plek waar het rustig is, boven of op het kantoor. Vriend durft niet echt naar binnen en heeft een sinds twee jaar een buitenverblijf met uitzicht op ons woonkamer.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Haha, nee!

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Maakt niets uit! De volgende kat komt sowieso uit het asiel.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Knor; Zachte plekjes, bij voorkeur bed van ons dochter. Ze is altijd al gek geweest met ons dochter. Vriend; eigen hok of onder de conifeer.

Zacht voer of brokjes?

Brokjes en 1x p. dag zacht voer.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Een kat zoekt jouw uit. Bij een nestje of in het asiel ga je rustig zitten en ‘jouw’ kat komt bij je. Daarna is het genieten want jullie horen bij elkaar.

Knor

Knor

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 1.708 keer gelezen | Geschreven door