10 vragen aan – Hanne Kloosterboer

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Hanne Kloosterboer de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

8 jaar

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mijn kat heet Deesje en onlangs zijn mijn vriend en ik gaan samenwonen, waardoor zij nu een nieuw huisgenootje heeft: kater Thibault.

Wat is hun favoriete speeltje?

Voor Deesje zijn dat haar speelgoedmuisjes die rammelen als ze bewogen worden. Ook een stoffen speeltje in de vorm van een takje met kattekruid doet het goed. Ze is er dol op als je het weggooit en zij het dan moet zoeken en pakken. Ze komt het dan keurig terugbrengen bij je. Beide katten vinden verder de laserlamp fantastisch.

..en hun favoriete speelplek?

De huiskamer en tuin

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Haha zelden. Ik had een kat moeten nemen in dezelfde kleur als mijn bank. Gelukkig heb ik een kledingroller die werkt perfect!

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Maakt-niets-uit-kat; ik heb Deesje van een nestje op een manage. Gelukkig schijnt haar moeder nu wel gesteriliseerd te zijn, want in het asiel zitten ook heel veel leuke katten die een fijn huis verdienen.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Op bed bij mij.

Zacht voer of brokjes?

brokjes van Royal Canin

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Koop kattenbrokjes groot in, dat scheelt enorm in de kosten en je hoeft niet steeds naar de supermarkt. Ik bestel altijd 10 kg voor 2 katten en daar kan ik tijden mee vooruit. Soms geef ik hen vleesbrokjes of een kattenstickje als traktatie, maar standaard dus brokjes en dan stinkt de kattenbak tenminste niet zo.

Deesje en Thibault op hun favoriete chillout spot

Deesje en Thibault op hun favoriete chillout spot

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.131 keer gelezen | Geschreven door